Google

Du er her:  Gratis eventyr til ferie, fritid, påske, jul, skole og familie > Søg > SØGEMASKINER
SØGEMASKINER som "EVENTYR ONLINE" anbefaler

Klik dig hen til Danmarks bedste søgemaskine

Hvorfor bruge Google ?

Fordi Google leverer de mest relevante søgeresultater - først og hurtigst.

 

Google benytter en fremsynet, sofistikeret teknologi til hurtigt at producere de rigtige resultater af enhver søgning. Google returnerer relevante resultater, fordi den reagerer på din forespørgsel ved at bruge en automatiseret metode, der opstiller de relevante hjemmesider ifølge Internettets link-struktur.

 

Den overvældende mængde oplysninger, der er på nettet, kræver en enestående søgeservice for at gøre disse oplysninger tilgængelige og brugbare. Uden et stærkt søgeværktøj kan det være lige så svært at finde en bestemt hjemmeside som at finde en bog på et bibliotek, der ikke har et kartotek, og hvor bøgerne står opstillet i tilfældig rækkefølge.

 

Google sætter nettet i system

Google er designet til at bringe orden i et kaos af informationer. Den er det, en søgeservice burde være: Hverken et redigeret, begrænset bibliotek eller en resultatliste, der er solgt til højest bydende, men en gennemtænkt metode til at organisere Internettet ifølge dets egen struktur.

 

Google har i kraft af sin patenterede PageRankTM-teknologi revolutioneret Internetsøgningen. Som løftestang bruger PageRank nettets strukturelle natur, som er defineret ud fra den måde hvorpå en side er forbundet til en anden side, direkte, øjeblikkeligt og uden mellemstation. På en måde gør denne struktur automatisk Internettet demokratisk. Den eliminerer hieraki og gør det muligt for informationer og ideer at flyde uhindret fra sted til sted.

 

Hvad er PageRank ?

PageRank udnytter nettets unikke, demokratiske kendetegn ved at bruge dets omfattende link-struktur som et organisatorisk værktøj. Grundlæggende fortolker Google et link fra side A til side B som en stemme - fra side A, på side B. Google fastlægger en sides vigtighed ud fra det antal stemmer, den får. Men Goggle ser på mere end bare det antal stemmer eller links, en side får. Den analyserer også, hvilken side, der har afgivet stemmen. Stemmer fra sider, der selv betragtes som "vigtige", vejer tungere og hjælper til med at gøre andre sider "vigtige".

 

Disse vigtige resultater af høj kvalitet får en højere PageRank og bliver placeret højere oppe på resultatlisten. På denne måde er PageRank Googles generelle indikator for vigtighed og afhænger ikke af en bestemt søgning. Derimod er det sidens egne kendetegn baseret på data fra nettet, som Google analyserer vha. komplekse algoritmer, der evaluerer linkstrukturen.

 

Selvfølgelig betyder vigtige sider intet, hvis ikke de svarer til søgningen. Derfor bruger Google avancerede teknikker til tekst-matching for at finde sider, der er både vigtige og relevante for din søgning. Når Google f.eks. analyserer en side, ser den på, hvad de sider, der linker til den, har at sige om den.

 

Integritet

Googles komplekse, automatiserede søgemetoder overflødiggør menneskelig indblanding. Til forskel fra andre søgemaskiner er Google struktureret sådan, at ingen kan købe sig til en højere PageRank eller kommercielt ændre resultaterne. En Googlesøgning er en ærlig og objektiv metode til at finde hjemmesider af høj kvalitet på en nem måde.

 

Fordele ved en Google-søgning

Google returnerer kun sider, der indeholder de termer, du indtaster.

Til forskel fra mange andre søgemaskiner tilvejebringer Google kun resultater, der matcher alle dine søgetermer - enten i sidens tekst eller i de link-ankre, der peger hen på siden. Slut med frustrationer over resultater, der intet har at gøre med dine søgetermer.

 

Google honorerer søgetermernes placering på en side.

Goggles resultater indeholder ikke blot alle søgetermerne, den analyserer også, hvor tæt søgetermerne står på hinanden på siden. Til forskel fra mange andre søgemaskiner prioriterer Google resultaterne alt efter, hvor tæt søgetermerne er på hinanden. Vi favoriserer resultater, hvor søgetermerne står tæt på hinanden, så du skal bruge mindre tid på at se igennem irrelevante resultater.

 

Google tilbyder et relevant preview af hvert resultat.

I stedet for at have hjemmesideresumeer, der aldrig ændrer sig, viser Google sammen med søgeresultatet et uddrag af den tekst, der matcher din søgning, og fremhæver søgetermerne med fed skrift. Denne skræddersyning gør, at du sparer tid og undgår frustrationerne ved at indlæse en irrelevant side.

 

Google kan få dig til at føle dig heldig.

Google er eminent til at finde det rigtige resultat først for almindelige søgninger såsom firmanavne. Vi føler os faktisk så selvsikre, at vi har installeret en "Jeg føler mig heldigTM"-knap, der fører dig direkte hen til den hjemmeside, der er det første søgeresultat. Googles "Jeg føler mig heldig"-funktion er designet til hurtigt at give dig brugbare oplysninger

 

Google fanger hjemmesider.

Google gemmer mange hjemmesider i sin cache, så du kan bruge dem som backup i tilfælde af, at serveren svigter midlertidigt. Hvis serveren ikke står til rådighed, kan Googles cache af siden fungere som redningsvest. Det vil ofte være hurtigere at se det cachede materiale end at følge det regulære link, selv om de oplysninger, du får, kan være mindre aktuelle. Men i mange tilfælde vil det være slut med mange frustrerende 404 ikke fundet-fejlmeddelelser.